Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@stefanidis.gr ή στο τηλέφωνο 2310 531014 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00.

Σε περίπτωση φθοράς του αντικειμένου με υπαιτιότητα της courier ή δική μας αναλαμβάνουμε δωρεάν αντικατάσταση αρκεί να μας ενημερώσετε εντός 2 ημέρων από την ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας. Η διαδικασία είναι η εξής : μετά την επικοινωνία με email ή τηλεφωνικά , σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και όταν θα σας το παραδώσουν, δίνεται το αρχικό πίσω.

Σε περίπτωση επιθυμίας αντικατάστασης ή αλλαγής του προϊόντος υπάρχει η δυνατότητα μόνο για προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας της παραγγελίας. Ο αγοραστής επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής συν την διαφορά αξίας του προϊόντος της αλλαγής που επιθυμεί .

Προϋποθέσεις επιστροφής/αντικατάστασης :

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση άθικτο , χωρίς καμία φθορά ή ελάττωμα μαζί με τα συνοδευτικά καρτελάκια και την συσκευασία.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 10 ημερών.

Πολιτική Ακυρώσεων:

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2310 531014 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00.

Η διαδικασία επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος γίνεται αποκλειστικά με την Courier center .

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@stefanidis.gr ή στο τηλέφωνο 2310 531014 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα